Printen zonder printer

Wilt u het gemak van internet printen zelf ervaren? Bij ons kunt u 24/7 iets uitprinten. Snel, gemakkelijk en gratis bezorgd. Ruim tienduizend klanten gingen u al voor!

Ga naar www.onlyprint.nl en gebruik de kortingcode INTRO5 in de winkelwagen en ontvang 5 euro korting op printen!

Hieronder de links naar het printen van diverse producten bij Onlyprint:

Flyers - folders - losbladige producties :    FLYERS

Geniete brochures:                                 GENIETE BROCHURES

Gebonden brochures:                              GEBONDEN BROCHURES

Wire-o boekjes:                                      WIRE-O

Mailings en Gepersonaliseerd printen:       MAILINGS

printen

Waarom Printen bij Onlyprint? :

-1- Hoge kwaliteit printwerk, vergelijkbaar met offset drukwerk

-2- Geen verzendkosten

-3- Goedkoopste online printservice van Nederland

-4- Wij produceren alles zelf

-5- Klanten beoordelen ons met een 9.7 voor onze diensten

Print is het engelse woord voor drukken. Daarom wordt voor de term printen ook veelvuldig
het woord afdrukken gebruikt. 

Door het internet en de technologische ontwikkeling van de digitaaldruk is het verschil tussen
printen en drukken steeds kleiner geworden, in ieder geval in kwalitatief opzicht. De grootste
verschillen zitten in snelheid, prijs voor kleine oplages en flexibiliteit. Uiteraard is digitaaldruk
vanwege de lagere energieconsumptie en afvalquotes, ook milieuvriendelijker
dan offsetdruk.

Waarom zou u uw printwerk uitbesteden? Nou simpel: omdat soms de oplage te groot is, u het
gewenste papier zelf niet heeft, de uitstraling een professionele kwaliteit vereist of u een
inbinding wenst die u zelf niet kunt verrichten.

Natuurlijk kunt u naar een copyshop gaan en het daar laten afdrukken. De medewerker zal u te woord staan en vervolgens aan de slag gaan. U zult er moeten wachten of later terugkomen om het printwerk op te halen. Er zijn andere jobs die voorgaan, waar men mee bezig is en het is maar de vraag of u kunt wachten tot uw job klaar is.

Dan is er ook nog de bibliotheek en wellicht Albert Heijn. Voor een of enkele snelle afdrukken prima, maar kleurkopieën zijn kwalitatief echt niet van professioneel niveau en de prijs is hoog.

De belangrijkste reden om een online printshop te raadplegen is het feit dat u al snel VEEL goedkoper uit bent. De reden is dat er efficiënt, zonder persoonlijke (en dure) interactie met de klant geproduceerd kan worden en de communicatie gestroomlijnd via telefoon, e-mail of chat afgehandeld wordt.

Daarnaast is het zo dat de meeste internetprinters veel groter zijn dan de veelal kleine copyshop op de hoek. En juist de printmarkt is zeer sterk volumegedreven (hoe hoger het aantal afdrukken, hoe lager de "tik"prijs voor de ondernemer.)

High-end grafisch printen :
Goedkoop printen bij Onlyprint met de hoogste kwaliteit!

Printen-op-highend-grafische-printers

6x Ricoh PRO C901s Graphic Arts printers
staan voor u klaar
om voor u te printen

De term printer is een zeer eenvoudige weergave van het complexe proces dat bestaat uit beeld overbrengen van een digitale bestandsvorm naar een fysiek document - inkjet printers zetten een beeld op papier met behulp van kleine inktdruppeltjes. De termische of lasereprinter , aan de andere kant, is een beetje mysterieus - hoe kan een laserstraal , een zeer gefocusseerde bundel van licht , brieven schrijven en foto's tekenen op papier?

Veel mensen gebruiken laserprinters in hun dagelijks leven, maar naar alle waarschijnlijkheid denken ze nooit na over de technologie die de stukjes digitale data van hun document omzet in leesbare afbeeldingen en tekst. Zeer weinigen van ons hebben kennis van het bestaan van "de trommel", "de fuser",  "de uitwisseling van gegevens" of "de statische elektriciteit" die allemaal bij elkaar komen en nodig zijn om onze documenten af te drukken.

De Basis: Statische elektriciteit

Het basisprincipe in een laserprinter is statische elektriciteit , dezelfde energie die kleding na  het drogen in de wasdroger aan elkaar laat kleven of hetzelfde principe dat bliksem laat bewegen vanaf onweerswolk naar de grond. Statische elektriciteit is eenvoudig een elektrische lading opgebouwd op geïsoleerde objecten , zoals een ballon of lichaam. Aangezien tegengesteld geladen atomen worden aangetrokken naar elkaar, blijven voorwerpen met tegengestelde statische elektriciteit aan elkaar klitten.

Een laser printer maakt gebruik van dit fenomeen als een soort van "tijdelijke lijm." Het kernelement van dit systeem is de fotoreceptor , gewoonlijk een draaiende trommel of cilinder. Deze drum assemblage wordt gemaakt van zeer fotogeleidende materiaal dat wordt afgevoerd door licht fotonen .De Basis: De drum
De basiscomponenten van een laserprinter
De basiscomponenten van een laserprinter

Aanvankelijk wordt de trommel gegeven een totalepositieve lading door de corona draad , een draad met een elektrische stroom doorheen loopt. (Sommige printers maken gebruik van een geladen rol in plaats van een coronadraad, maar het principe is hetzelfde.) Als de trommel draait, de printer schijnt een kleine laserstraal over het oppervlak op bepaalde punten ontladen. Op deze manier wordt de laser "trekt" de letters en afbeeldingen worden afgedrukt als een patroon van elektrische ladingen - een elektrostatisch beeld . Het systeem kan ook werken met de kosten omgekeerd - dat wil zeggen, positief beeld van een elektrostatisch op een negatieve achtergrond.

Nadat het patroon is ingesteld, de printer jassen de trommel met positief geladen toner - een boete, zwart poeder. Omdat het een positieve lading, de toner vast aan de negatieve ontladen gebieden van de trommel, maar niet aan de positief geladen "achtergrond." Dit is zoiets als het schrijven op een soda kan met lijm en daarna rollen over enkele bloem: Het meel plakt alleen om de lijm-gecoate deel van het blik, zodat je uiteindelijk met een boodschap geschreven in poedervorm.

De Basics: Fuser
  VORIGE VOLGENDE  

Tenslotte passeert de printer het papier door defuser , een paar verwarmde rollen. Als het papier doorheen deze rollen, de losse toner poeder smelt, versmelten met de vezels in de krant. De fuser rolt het papier op de uitvoerlade, en je hebt je voltooide pagina. De fuser verwarmt ook het papier zelf, natuurlijk, dat is de reden waarom pagina's zijn altijd warm toen ze uit een laserprinter of komkopieermachine .

Dus wat houdt het papier uit verbranden?Voornamelijk, snelheid - het papier gaat door de rollen zo snel dat het niet erg warm krijgt.

De Controller: The Conversation
  VORIGE VOLGENDE  
Een typische laser printer heeft een paar verschillende vormen van communicatie poorten.
Een typische laser printer heeft een paar verschillende vormen van communicatie poorten.

Voordat een laserprinter iets anders te kunnen doen, moet het de pagina gegevens te ontvangen en erachter te komen hoe het gaat om alles op het papier te zetten. Dit is de taak van de printer controller .

De printer controller is de belangrijkste boordcomputer van de laser printer. Hij praat met de host computer (bijvoorbeeld uw pc ) door middel van een communicatie-poort, zoals een parallelle poort ofUSB -poort. Aan het begin van de afdruktaak, de laserprinter stelt de gastheercomputer hoe zij gegevens uitwisselen. De controller kan hebben om te starten en stoppen van de host-computer regelmatig om de informatie die zij heeft ontvangen te verwerken.

De Controller: The Language
  VORIGE VOLGENDE  

Voor de printer controller en de host-computer om te communiceren, moeten ze dezelfde spreken page description language . In eerdere printers, de computer stuurde een speciaal soort tekstbestand en een eenvoudige code waardoor de printer een aantal elementaire opmaak informatie. Sinds deze vroege printers slechts een paar fonts, was dit een zeer eenvoudig proces.

Deze dagen, zou je honderden verschillende lettertypen om uit te kiezen, en je zou niet twee keer nadenken over het afdrukken van een complex grafisch. Om elk van deze gevarieerde informatie te verwerken, de printer moet een meer geavanceerde taal spreken.

De Laser Assembly

Want het is eigenlijk de pagina trekt, de printer lasersysteem - of laserscanning montage - moet ongelooflijk precies te zijn. De traditionele laser scanning module omvat:

  • Een laser
  • Een beweegbare spiegel
  • Een lens

De laser ontvangt de pagina data - de kleine puntjes die deel uitmaken van de tekst en afbeeldingen - een horizontale lijn op een moment. Als de balk beweegt over de trommel, de laser zendt een lichtpuls voor elke dot af te drukken, en geen hartslag voor elk punt van de lege ruimte.

Het schrijven van de pagina

De laser samenstel beweegt slechts één vlak, horizontaal. Na elke horizontale scan, de printer beweegt de fotoreceptor trommel van een inkeping zodat de laser assemblage de volgende regel kan trekken. Een kleineafdruk-engine computer synchroniseert dit alles perfect, zelfs op duizelingwekkende snelheden.

Sommige laser printers maken gebruik van een strook van light emitting diodes ( LED's ) naar de pagina-afbeelding te schrijven, in plaats van een enkele laser. Elke stip positie heeft zijn eigen speciale licht, wat betekent dat de printer beschikt over een resolutie set af te drukken. Deze systemen goedkoper te produceren dan echte laser samenstellingen, maar inferieure resultaten. Meestal zul je ze alleen te vinden in minder dure printers.

toner Basics
Een ontwikkelaar parels gecoate met kleine tonerdeeltjes
Een ontwikkelaar parels gecoate met kleine tonerdeeltjes

Een van de meest onderscheidende dingen een laserprinter (of kopieerapparaat ) is de toner. Het is zo'n vreemd concept voor het papier naar de "inkt" in plaats van de printer de toepassing ervan te grijpen. En het is nog vreemder dat de "inkt" is niet echt inkt helemaal.

Dus wat is toner? Het korte antwoord is: Het is een elektrisch geladen poeder met twee hoofdbestanddelen: pigment enplastic .

Het toepassen van Toner
  VORIGE VOLGENDE  
In vele printers wordt de toner trechter, ontwikkelaar en trommelsamenstel in één vervangbare cartridge.
In vele printers wordt de toner trechter, ontwikkelaar en trommelsamenstel in één vervangbare cartridge.

Dus hoe werkt de printer passen deze toner op het elektrostatische beeld op de trommel? Het poeder wordt bewaard in de toner trechter , een kleine container ingebouwd in een verwijderbare behuizing. De printer verzamelt de toner uit de trechter met de developer-eenheid . De "ontwikkelaar" is eigenlijk een verzameling van kleine, negatief geladen magnetische bolletjes. Deze kralen zijn bevestigd aan een draaiende metalen wals, waardoor ze zich door de toner uit de trechter.

Omdat ze negatief geladen zijn, de ontwikkelaar kralen verzamelen van de positieve tonerdeeltjes als ze passeren. De rol borstels vervolgens de kralen langs de trommel assemblage. De elektrostatische beeld heeft een sterkere negatieve lading dan de ontwikkelaar kralen, zodat de trommel trekt de tonerdeeltjes weg.

Kleur Printers
Binnen een kleurenlaserprinter
Binnen een kleurenlaserprinter

Aanvankelijk werden de meeste commerciële laserprinters beperkt tot printen (zwarte letters op wit papier) zwart-wit. Maar nu, zijn er tal van kleuren laser printers op de markt.

In wezen, kleurenprinters werken op dezelfde manier als monochrome printers, behalve dat ze gaan door het hele drukproces vier keer - één passeren elk voor cyaan (blauw), magenta (rood), geel en zwart. Door het combineren van deze vier kleuren van de toner in wisselende verhoudingen, kunt u het volledige spectrum van kleuren te genereren.

Voordelen van een laserprinter

Dus waarom krijgen een laser printer in plaats van een goedkopere inkjet printer? De belangrijkste voordelen van laserprinters zijn snelheid, nauwkeurigheid en economie. Een laser kan snel bewegen, zodat het "schrijven" met veel grotere snelheid dan een inkjet. Omdat de laserstraal een onveranderlijke diameter, kan het nauwkeuriger te trekken, zonder dat daarbij overtollige inkt.

Laserprinters vaak duurder dan inkjetprinters te zijn, maar het kost niet zo veel om hen draait - toner poeder is goedkoop en duurt een lange tijd, terwijl u kunt maximaal dure inktcartridges zeer snel. Dit is de reden waarom kantoren meestal gebruik maken van een laserprinter als hun "werkpaard", hun machine voor het afdrukken van lange tekstdocumenten. In de meeste modellen, wordt dit mechanisch rendement, aangevuld met geavanceerde verwerking efficiëntie. Een typische laser-printer controller kan iedereen dienen in een klein kantoor.