Over OnlyPrint

Ons bedrijf

Full service digitale printservices

Onlyprint dé online copyshop van België

Professionele kwaliteit afdrukken en bindwerk
Altijd de beste prijs
Voor particulier en B2B
Bij ons kunt u meer printjobs in 1x bestellen
Bij ons kunt u naar meer afleveradressen versturen
Online helpdesk en customer service
Overzichtelijke en rustig ogende website


Levertijden:
 

Wij streven ernaar om een bestelling zo snel mogelijk te drukken en verzenden. De gemiddelde productietijd bedraagt 2-3 werkdagen, maar we doen er alles aan om jouw bestelling zo goed en zo snel mogelijk aan te bieden bij de post. Het kan dus net zo goed zijn dat jouw bestelling in 1 werkdag wordt verzonden. Heeft jouw bestelling spoed en wil je weten wat er mogelijk is? Neem dan contact met ons op.  

Geschiedenis:
Ruim 15 jaar zijn we inmiddels actief als digitaal drukkerij c.q. printshop. In hoofdlijnen leveren wij voornamelijk aan ondernemingen en organisaties in non-profit (ziekenhuizen, overheid, financiële dienstverleners, opleidingsinstituten etc.).

Al enkele jaren lagen plannen in de kast om een groots opgezette digitale printshop uit te rollen in België en omringende landen zoals Nederland en Duitsland.

Onze filisofie hierbij is dat we focussen op snelheid en kwaliteit tegen een scherpe prijs. Momenteel is onlyprint veruit de goedkoopste aanbieder van digitaal drukwerk in de markt. Om de snelheid en kwaliteit hoog te houden kiezen wij ervoor om een beperkt aantal standaardartikelen en standaardformaten als product en optie aan u als klant te bieden.

Uitzonderingen en exotische afmetingen en materialen leveren wij niet online. Uiteindelijk bent u hier als klant mee gebaat aangezien wij met deze beperking wél standaard 24-uurslevering, de hoogste kwaliteit en de laagste prijs kunnen bieden.